Är du Rejlers nästa fiberprojektör?

Om jobbet

Har du erfarenhet av fiberprojektering och vill vara med på Rejlers resa att utveckla dagens kommunikationsteknologi? Vill du arbeta med modern teknik i en variationsrik vardag? Då är det här tjänsten för dig. Till Rejlers söker vi nu en fiberprojektör.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rejlers räkning en fiberprojektör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

Rejlers genomgår en expansion vilket gör att behovet av ännu en fiberprojektör tillkommit. Arbetstiderna är vanliga kontorstider med möjlighet till flextid. Beroende på vad du och kunden kommer överens om kan tiderna variera.

Arbetsuppgifter

Som fiberprojektör på Rejlers arbetar du med projektering av fibernät ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer centreras kring av att planera, beställa material, dokumentering samt detaljplanering av fibernätet.

Ditt arbete är varierande och utmanande och du har en nära dialog med såväl kollegor som kunder. Beroende på uppdrag varierar din arbetsplats, men du utgår framförallt från det lokala kontoret. Det kan även komma uppdrag i övriga delar av landet.

Vi söker dig som

Har arbetat som fiberprojektör tidigare och som känner dig bekväm med att använda de vanligaste tekniska systemen inom projektering som finns på marknaden.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Vi ser därför att du är noggrann och strukturerad då du fyller en viktig roll i arbetets planering. Vidare ger du ett gott bemötande till såväl kunder som kollegor. Då vardagen kräver en del problemlösning är det positivt om du uppskattar den typen av arbete.

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Den extra kraften, en motor i projektet. Som ökar farten, hittar lösningarna och får fler att jobba bättre tillsammans. Som bidrar med kompetens och en vision om hur saker och ting kan förbättras. Vi arbetar med bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi kallar det Energized Engineering - det finns hos Rejlers.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.