Är du en Linuxninja? Vi söker applikationstekniker till Telia!

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Nu finns chansen att bli en del av Telia! Är du en riktig fena på Linux och vill arbeta med drift och underhåll av Telias applikationer? Läs då vidare, vi har ett jobb för dig! På Telia erbjuds du en varierad och spännande vardag där du ges möjlighet att vidareutvecklas inom IT. Låt ingen annan hinna före, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Telias räkning en applikationstekniker inom Linux till Telia i Sundsvall. Arbetsplatsen är belägen i Birsta och du kommer sitta nära ditt team i ett öppet kontorslandskap.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Telias intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som applikationstekniker på Telia i Sundsvall kommer du att arbeta med drift och underhåll av applikationer i Linux-miljö. Du kommer jobba i föränderlig miljö tillsammans med ett gäng kompetenta kollegor, ni arbetar med stora plattformar och det är fart och fläkt på arbetsplatsen.

Du kommer till exempel att:
 • Tillsammans med dina kollegor ansvara för drift och underhåll av Telias applikationer.
 • Genomföra både planerade och akuta underhållsåtgärder.
 • Sätta upp databaser och webbservrar.
Tjänsten passar dig som är IT-fantast och vill ta chansen att utvecklas i en stor och väletablerad organisation. Här får du en fartfylld vardag och chansen att lära dig massor!

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i Linux
 • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då det krävs i kontakten med kunder och kollegor.
 • Har en IT-inriktad utbildning på eftergymnasial nivå, alternativt förvärvade kunskaper som bedöms som likvärdiga.
Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i nätverk och brandväggar, detta är dock inget krav för tjänsten.

För att trivas i rollen tror vi att du gillar en varierad vardag där du får hålla tempot uppe. Du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och flexibel samt uppskattar problemlösning. Vi ser gärna att du är bekväm med att gå i täten och vågar ta initiativ i arbetet. Vidare tror vi att du drivs av att utveckla både dig själv och arbetsplatsen mot nya höjder.

Telia är ett av landets mest väletablerade företag, missa inte din chans att vara med på resan mot the new generation telco!

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: 100 %, arbetstiden är förlagd på dagtid med möjlighet till flex. I förlängningen kommer rollen innebära schemalagd beredskap.
 • Placering: Sundsvall, Birsta.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Vi är Telia, den nya generationens telekomföretag. Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.