Ansvarig Driftledare

Om jobbet

Vi behöver förstärka organisationen på vår betongfabrik i Sundsvall och söker dig som värnar om att ge hög service/kvalitet till våra kunder och leverantörer.

Du som söker bör ha erfarenhet av betongarbete i någon form. Du är en naturlig ledare och har tidigare gärna arbetat i någon form av ledande befattning. Du är strukturerad och noggrann samt förstår vikten av kvalité. Du är en lagspelare som förstår vikten av gruppens prestation. Du har en positiv attityd och ser utveckling och effektivisering som något positivt, ser möjligheter istället för utmaningar. Har ett personligt driv och sätter serviceandan som högsta prioritet. Du är utåtriktad och tycker om den dagliga kontakten med kunder och leverantörer.

Vi ser gärna att du har en avslutat teknisk gymnasieutbildning samt erfarenhet från betongbranschen. Det är meriterande om du har genomgått utbildning i fabriksbetongtillverkning klass I och har erfarenhet från arbete inom industrin. Du kommer vara ansvarig och delaktig i den dagliga produktionen med focus på kvalitet.

Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har även god dator/IT-vana och B-körkort

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

David Sehlstedt, avdelningschef, 0733-84 88 96,
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring David Sehlstedt, avdelningschef, 0733-84 88 96

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget