Anestesisjuksköterska sökes till Sollefteå!

Om jobbet

Om uppdraget

Just nu söker vi dig som är sjuksköterska till uppdrag på Sollefteå sjukhus! Behov finns från v17-33, rotation med möjlighet att själv påverka schema.

Vi står för resor och boende vid behov

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Minst två års yrkeserfarenhet

Tveka inte att kontakta mig även om du inte kan arbeta hela perioden. Jag svarar gärna på dina frågor om uppdraget, du når mig på 0709-348840
Jobbfakta

Ring Victor Nilsson, 0709-348840

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 maj

Om företaget