Webbutvecklare i framkant sökes!

Academic Work · Data & IT · 22 jan

Om jobbet

Har du några år av webbutveckling inom både front- och back-end i bagaget och känner att det är dags att utvecklas ytterligare? Ta chansen och sök till Webcap där du får möjligheten att inte bara utveckla dig själv, utan även vidareutveckla och hjälpa Webcap att ytterligare expandera Umeåkontoret.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en webbutvecklare för direkt rekrytering hos Webcap.

Sedan starten år 2008 har de byggt upp ett omfattande användarantal och idag har de en stark ställning inom finans- och försäkringsbranschen.

Webcap fortsätter utvecklingen av det molnbaserade systemet med siktet inställt på att göra det bästa kundvårdsprogrammet på marknaden. Nu söker vi dig som vill spela en avgörande roll för framtidens Webcap och arbeta tillsammans med engagerade kollegor i Umeå och Stockholm. Här är möjligheten för dig som är en passionerad utvecklare och som vill bli en viktig del av ett framgångsrikt företag och ta del av goda anställningsförmåner med flex, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och gott ledarskap och gemenskap.

De här rekryteringsprocesserna hanteras av Academic Work och Webcaps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare hos Webcap kommer du främst arbeta med C# och ASP.NET-utveckling och skapa nya sektioner i deras CRM-system. Webcap befinner sig nu även i ett läge där det handlar om att vidareutveckla gamla delar av systemet och göra dessa mer anpassade till dagens teknik. Du kommer arbeta testdrivet (TDD) och ingå i ett team om fem personer. Delar av det dagliga arbetet bedrivs i projektform där gruppen är engagerad i hela processen från kravställning till implementation. Ni utvecklar enligt agila metoder (Kanban) och har en nära dialog med både kollegor och användare. Tillsammans med produkt- och systemansvarig och lead developer kommer ni vidareutveckla Umeåkontoret och se till att tillväxten fortsätter.

Då Webcap befinner sig i en utvecklingsfas med fokus på att fortsätta att expandera har du möjligheten att vara med och påverka hur framtiden kommer att se ut. Vidare finns det även utrymme för dig att satsa på din kompetensutveckling då Webcap har en positiv inställning till både kompetensförsörjning och utveckling! Exempel på detta är en mycket öppen inställning till kompetensutveckling, Har du en kurs du vill gå för att bredda din kunskap, varsågod säger VD Magnus Sörlin. Webcap använder sig även av interna utbildningsseminarier bland befintliga utvecklare för att hålla ett gott kompetensutbyte internt. På Webcap finns det dessutom kompetens som varit med sedan starten av företaget.

Vi söker dig som
  • Har ca 1-5 års erfarenhet av webbutveckling i både front- och back-end
  • Är en kräsen utvecklare som sätter hög standard för bra kod
Det är meriterande om du har längre arbetslivserfarenhet eller en relevant högskoleutbildning därtill. Har du dessutom djup kunskap i C# och ASP.NET ses detta som mycket meriterande. Du har hunnit prova på olika språk och känner även till JavaScript, HTML och CSS.

Du drivs av att arbeta med webbutveckling och har ett genuint intresse för hantverket du jobbar med. Vidare ser vi gärna att du har en vilja att utvecklas inom agila metoder och applikationsutveckling.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av exempelvis
  • MySQL-DBA
  • Testdriven utveckling
  • Utveckling av systemarkitektur
  • Utveckling med koppling till finansbranschen
Som person söker vi dig som brinner för att lösa användbarhetsproblem och leverera den bästa möjliga upplevelsen till användare. Då du kommer arbeta i team är du en lagspelare som sätter laget före jaget. Du kommunicerar även mycket bra på svenska och engelska. Känner du igen dig i beskrivningen välkomnar vi din ansökan redan i dag!

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan, och se till att ditt CV och Personliga brev är uppdaterat med relevant information. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

* Har du en användare på GitHub eller annan sida där din kod går att granska får du gärna länka till den i din ansökan.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på joakim.soderstrom@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

PLATS: Umeå

ANNONS ID: 14977963

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Löpande urval, ansök idag!

KONTAKT: Rekryteringskonsult Joakim Söderström, 072-222 04 57

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller, som i detta fall, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Webcap har två affärsområden, det webbaserade CRM-systemet och undersökningstjänsten Analysbyrån. Webcap i Sverige AB grundades 2008 och tog över Analysbyrån Sverige AB 2009, vilket integrerades som en del av Webcap. Företaget har fem anställda. Idag är Webcap en av de största aktörerna inom sitt område. Med Webcap som stöd i ditt dagliga arbete kommer du att kunna koncentrera dig på det centrala i din verksamhet; kundrelationer och att göra affärer.