Vindelns kommun söker FÖRSKOLLÄRARE - FÖRSKOLAN KLÖVERN

Om jobbet

Förskolan Klövern ligger i Vindelns tätort, som närmast granne till Älvbrinkens skola. Förskolan består av tre åldersblandade avdelningar, Båten, Granen och Tåget. Med närhet till natursköna områden värderar vi vår utomhuspedagogik högt. Utevistelse har stora fördelar för såväl hälsa och välbefinnande som för barnens motoriska utveckling.

Förutom förskollärarutbildning förväntar vi oss att Du är ansvarsfull, initiativrik och nyfiken, och att Du tillsammans med den övriga personalgruppen vill utveckla och driva verksamheten på förskolan. Stor vikt läggs vid sökandens samarbetsförmåga och personlighet.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även tjänstgöra som deltidsbrandman hos oss.

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Tillsvidare

Lön

Månadslön
Ange löneanspråk i ansökan

Arbetsgivare
Videlns kommun

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-12-04
Ange referens: 135

Kontaktpersoner
Förskolechef Anders Wikström, 070-2930766
Förskollärare Sara Hörnberg, 0933-140 78

Fackliga kontaktpersoner
Lärarförbundet Maria Nilsson, 070-335 59 21
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anders Wikström, 070-2930766

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; "Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö."