Vill du arbeta med rekond hos Caravan Center?

Om jobbet

Är du noggrann och vill göra ett bra jobb ifrån dig? Här har du ett varierande arbete hos ett företag som är mån om sina anställda och ska växa med ytterligare medarbetare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Caravan Centers räkning en rekondare / fordonskontrollant. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Caravan Center i form av urval, intervju och presentation.

Caravan Center håller till i nya, stora fräscha lokaler på Västerslätt och är i dagsläget 11st medarbetare. Stämningen på företaget är trevlig och familjär och medarbetarna arbetar prestigelöst tillsammans.

Arbetsuppgifter

Din roll hos Caravan Center kommer att vara tvådelad. Den ena delen innebär tvätt och rekond, och den andra delen ankomstkontroller.

Vid tvätt/rekond kommer du att sköta invändig och utvändig tvätt av husvagnar och husbilar inför uppställning eller leverans till kund. Det kan i vissa fall inkludera vaxning och polering.

Utöver det kommer du också ansvara för ankomstkontroller av begagnade såväl som nya husvagnar och husbilar. För de nya fordonen som kommer till företaget kontrollerar du allmänt skick samt att rätt utrustning levererats. För de begagnade fordonen kontrollerar du deras allmänna skick, och meddelar verkstaden om något fel behöver åtgärdas.

Vi söker dig som

Vill lämna ifrån dig ett gott utfört arbete. Du trivs med och kan hantera högsäsongens ibland stressiga dagar. Du behöver kunna svenska i din dialog med kunder och medarbetare. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekonditionering samt om du har BE- eller C/C1-körkort.

Vid den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet och för att trivas på den här arbetsplatsen ser vi att du är glad, tillmötesgående och bidragande till den goda stämningen.

Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete med att tvätta och kontrollera fordonen. Du tycker om att arbeta med detaljer och är strukturerad.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, inledande provanställning
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Caravan Center har funnits i Umeå sedan 1988 och har 60 års samlad erfarenhet inom husvagn- och husbilsbranschen. De är auktoriserade återförsäljare för Kabe och Adria husvagnar och husbilar samt Hymer och Carado husbilar. Caravan Center har ett ständigt stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på deras hemsida. Det som de levererar genomgår alltid en leveransservice med funktionskontroller. Du kan läsa mer om dem på deras hemsida http://www.caravancenterumea.se/
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget