Vill du arbeta inom lager/industri

Om jobbet

Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Enligt Bemanningsföretagens statistik Topp 25 var Lernia störst i Sverige inom bemanning av kollektivanställda år 2014

För framtida uppdrag söker vi nu efter både heltidsarbetare och dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi tror att du har en hög arbetsmoral och är sugen på ett spännande arbete inom lager/industri. Är du rätt person? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som konsult kommer att vara att avlasta kunden i det dagliga arbetet. Det kan t.ex. vara avsyning, orderplockning och truckkörning.

Formell kompetens

Körkort B, gärna tillgång till bil för att kunna arbeta hos kunder över hela Umeå med omnejd.
Truckkort A+B (inget krav men mycket meriterande)
Tidigare arbetslivserfarenhet

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person med hög social kompetens som gillar att vistas i en miljö med omväxlande arbetsuppgifter. Du är drivande, energisk och trivs då du får utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du agerar med nyfikenhet och prestigelöshet samt har lätt för att kommunicera med din omgivning.

Oavsett uppdrag kommer du under perioder arbeta under högt tempo, vi ställer därför krav på stor noggrannhet, egna initiativ samt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Självklart är du en glad och positiv person som kommer att representera Lernia på arbetsplatsen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/deltid i Umeå med omnejd.

Tillträdesdag

Hösten 2016/enligt överenskommelse.

Information

För mer information, kontakta Anette Humby via mail på anette.humby@lernia.se eller Mikael Höglund, mikael.hoglund@lernia.se.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du ansöker till denna tjänst via Lernia.se och eventuella frågor kring uppdraget besvaras vid en eventuell intervju.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.