Vi söker en webbutvecklare!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi dig som vill jobba i en ung och innovativ miljö som webbutvecklare, åt vår kund i Umeå!
Arbetet innefattar ett stort ansvar och en central roll i kundföretagets affärsverksamhet. Du kommer ingå i ett team om tre utvecklare och genomför webbprojekt med fokus på E-handel, specialanpassad funktionalitet och utveckling för ökad försäljning.

Arbetsuppgifterna kommer innefatta implementering av utveckling av webb och E-handel, skapa lösningar med specialanpassad webbfunktionalitet (PHP, JavaScript etc.) samt skapa lösningar för integration mellan webbplattform och affärssystem (XML, Web Services etc.).

Tjänsten är på heltid tillsvidare och förväntas tillsättas under hösten. Du rekryteras direkt till kunden via StudentConsulting. Arbetet utförs främst på dagtid, måndag-fredag och arbetsplatsen är i Umeå.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker denna tjänst bör ha
  • Minst tre års erfarenhet av arbete med webbutveckling.
  • Utmärkta kunskaper i PHP, MySql, Javascript, HTML och CSS.
  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Goda kunskaper i Ajax, Web-services och XML. Erfarenhet av integreringar och affärssystem är meriterande.
  • Goda kunskaper inom SEO är meriterande.
  • Vi ser gärna att du har god kompetens inom e-handel och erfarenhet av att praktiskt implementera webblösningar eller e-handelsprojekt.
Som person är du som söker kommunikativ, strukturerad och initiativtagande som har ett brinnande intresse för webben som verktyg i handeln. Du har vidare en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning och trivs i samarbete med andra. Du har också goda kunskaper i att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, detta i såväl tal som skrift. Språkkunskaper inom finska, tyska, franska och italienska är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!