Ventilationstekniker Umeå

Om jobbet

Vill du arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra trevliga kunder? Som ventilationstekniker kommer du ha mycket kundkontakt och arbeta med att lösa kundernas behov.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som ventilationstekniker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. Du kommer att utföra service inom ventilation, styr och reglerteknik i olika uppdrag hos kund. Fastigheterna som du kommer arbeta med kan vara allt ifrån större kommersiella fastigheter till mindre privatbostäder. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatserna är i Umeå med omnejd förutsätter vi att du har körkort.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Service inom ventilation, kyla, styr och reglerteknik
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
Vi erbjuder dig
Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv.

Tjänsten som ventilationstekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom hälsoundersökning vart 3:e år, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga, rabatter på träningskort etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Vi ser också att du har erfarenhet av injustering av luftflöden i ventilationsanläggningar. Det är meriterande är om du har erfarenheter av styr- och reglerteknik, kylteknik och energibesparingsåtgärder. Det är också meriterande om du har OVK-behörighet eller el behörighet. Körkort är ett krav.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten kontakta Johan Järvholm, 090-16 26 65. Varmt välkommen med din ansökan senast 9:e december. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka häreller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget