VD till Elastisys

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Elastisys är inne i en tillväxtfas och vi söker dig som vill driva såväl affärs- och organisationsutveckling, uppbyggnaden av Elastisys försäljningsverksamhet som utveckling av strategiska partnerskap.
Elastisys kunder är i dagsläget verksamma i branscher som e-handel och andra IT-intensiva verksamheter, men som VD förväntas du driva affärsutvecklingen och hjälpa till att identifiera nya kundsegment både nationellt och internationellt.
Vi ser stor potential i Elastisys patenterade teknik och som VD kommer du även i allra högsta grad vara delaktig i att paketera Elastisys vision och teknikplattform i olika produkter och tjänster för nya branscher. Som VD för Elastisys kommer du att ha personal- och ekonomiansvar för företagets 5 medarbetare och du ansvarar för att driva försäljning tillsammans med CTO och teknikteamet. Du rapporterar varannan månad till styrelsen och det ingår en del resor inom Sverige i arbetet.

Din profil

Vi söker dig som är utåtriktad, teknikintresserad och drivs av att göra affärer. Du har erfarenhet av affärsutveckling i teknikdrivna företag samt från försäljning av programvara och konsulttjänster, gärna mot små och medelstora företag.
Erfarenhet från IT-branschen samt av infrastruktur och Software-as-a-Service är ett plus. En bakgrund som entreprenör är också intressant då Elastisys har som mål att gå från ett lovande startup med stark teknikkompetens till ett väletablerat och kommersiellt framgångsrikt företag.
För mer information, se www.elastisys.com.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta t.f. VD Robert Winter på 072-353 23 23 eller robert.winter@elastisys.com , Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11 eller Andreas Christiansen på tfn: 0733-51 27 46.
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 13 november.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
VD & Koncernchef
Kontakt

Ring Andreas Christiansen, 0733-51 27 46

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Elastisys är ett avknoppningsbolag från Umeå Universitet och Europas ledande forskningsgrupp inom resurshantering i datormoln som har varit nominerade till 33-listan som ett av Sveriges hetaste unga teknikbolag. Elastisys erbjuder kraftfulla programvaror och expertkompetens för att skapa robusta internettjänster, med hög prestanda och kostnadseffektivitet, baserat på årtionden av forskning inom autonoma system, distribuerade beräkningar och molninfrastruktur.