Utesäljare EL

Solar Sverige AB · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Nu rekryterar vi nej-du-ringer-inte-alls-olämpligt-

utesäljare EL Umeå

Brinner du för att utveckla långsiktiga affärsrelationer med kunden i fokus? Vill du arbeta med dedikerade kollegor för att stärka vår tjänsteförsäljning och vårt produktområde El? Då kan du vara vår nya utesäljare till Region Norr med placering i Umeå.

Du blir en viktig spelare i vårt utesäljarteam i Region Norr. Ditt ansvarområde blir att bearbeta marknaden i ditt distrikt mot uppsatta försäljningsmål och att säkerställa att våra kunder är nöjda och utvecklas i rätt riktning. Du ingår i ett säljteam med andra utesäljare i regionen och du rapporterar till Regionchef El för Norr

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch hos ett av
Europas ledande Sourcing & Services-företag inom El och VVS. Det ges goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vår organisation lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Huvudarbetsuppgifter
  • Genom personliga kundbesökbearbeta nya och befintliga kunder inom EL segmentet
  • Avtalsförhandlingar
  • Resultat och kundansvar
  • Medverka vid kundevent,seminarier samt mässor
Kvalifikationer
  • Ett par års erfarenhetav aktivt försäljningsarbete inom B2B försäljning är önskvärt.
  • Meriterande är ocksånågra års erfarenhet från EL branschen
  • Minst gymnasieexamen ochmeriterande är någon form av Marknads-/Säljutbildning
  • B-Körkort
Profil

Som utesäljare hos oss ser vi att du har affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du drivs av att arbeta resultatinriktat mot långsiktiga försäljningsmål och med ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet och utveckling skapar du affärsmässiga relationer. För att nå framgång i denna roll trivs du med många kontaktytor och du har lätt att skapa förtroende inom alla led. Vi ser att du är självständig och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser och du utmanas av att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo.

Kontakt och Ansökan

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan via nedan länk. Urvalet kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan så snart som möjligt

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Westberg, Regionchef EL Norr, mobil: 070-6000368.

Välkommen med din ansökan!På Solar vet vi att våra kunder är grunden för vår business. Vi vet också att rätt produkt till rätt pris inte är värt något utan god service och professionell rådgivning. Vår framgång ligger i serviceinriktade medarbetare som vet hur man känner av efterfrågan och omsätter den i försäljning. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi ett av norra Europas ledande Sourcing & Services-företag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2015 hade vi en omsättning på 10,6 bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget