Ulrika massör söker student för extrajobb som massör

Om jobbet

För vår kund Ulrika Massörs räkning söker vi en student med massageutbildning eller som läst kurser i massage. Arbetet som massör innebär att du kommer att åka ut till företagskunder och massera personalen direkt på arbetsplatsen. Det ger dig möjlighet att träffa och knyta kontakt med olika kunder vilket är perfekt för dig som vill skaffa meriterande erfarenhet av kundkontakt. Tjänsten väntas tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ulrika massörs räkning en studerande massör som har möjlighet att jobba 1-2 dagar i veckan. Ulrika massör är i en expanderande fas och är därför i behov att stärka upp teamet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ulrika massörs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ulrika massör.

Arbetsuppgifter

Ulrika massör är det flexibla företaget som finns där kunderna är. De erbjuder bland annat företagskunder,som Academic Work, ÅF och Metria, att komma ut till arbetsplatsen för att massera personalen på plats.

Som massör kommer du att arbeta ute hos företagskunder 1-2 vardagar i veckan. Kundernas behov varierar, vanligast är att de önskar massage på eftermiddagar men även heldagar förekommer. Du kommer att arbeta vid behov men vanligast är att du får veta i god tid när du förväntas jobba vilket gör att du kan planera dina studier och arbetet.

Din närmaste kontaktperson är Ulrika, ägaren av Ulrika Massör, och hon kommer att bistå dig med arbetströja och massagebänk. Tjänsten är till för dig som vill skaffa värdefull arbetslivserfarenhet av att arbeta som massör. I arbetet träffar du många kunder och tjänsten är ett perfekt sätt för dig att samla meriterande erfarenhet av kundkontakt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • är studerande med minst 1,5 år kvar av dina studier
  • har läst massageutbildning eller läser program där kurs i massage ingår
Det är meriterande om du
  • har körkort och tillgång till egen bil
  • har arbetat med liknande på fritid eller i arbete tidigare
Du kommer att ha nära kontakt med dina kunder och du är därför servicemedveten och professionell i ditt bemötande. Viktigt är att du är lyhörd och flexibel och alltid strävar efter att se till enskilda kundens behov.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 1-2 vardagar i veckan.
  • Placering: Umeå
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Ulrika Massör är ett företag inom hälsobranschen som strävar efter att finnas där kunderna är. Ulrika massör drivs av massageterapeuten Ulrika Wännström. De erbjuder bland annat klassisk-, idrotts- och energimassage till både privatpersoner och företagskunder.