Ta chansen att bli Momentums nästa innesäljare!

Momentum · Försäljning · 16 nov

Om jobbet

Vill du arbeta i ett familjärt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Är du duktig på att bygga kundrelationer och tycker det är kul att sälja? Nu har du chansen att bli Momentums nästa innesäljare.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Momentums räkning en innesäljare. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Momentum i form av urval, intervju och presentation.

För att ge dig de allra bästa förutsättningarna att bli en grym innesäljare kommer din anställning att inledas med en gedigen utbildning. Du kommer även att tilldelas ett eget kontor och din arbetstid är vardagar 07.30-16.30.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare ansvarar du för att bibehålla befintliga kundrelationer genom bland annat ringbesök där du säkerställer att kunderna är nöjda och känner att deras behov uppfylls. Du är ansiktet utåt mot kunderna som besöker butiken och du ansvarar även för alla inkommande samtal tillsammans med de andra innesäljarna. Som anställd hos Momentum kommer du att tillhöra ett familjärt gäng som trivs bra såväl på arbetet som på fritiden tillsammans.
  • Hantera inkommande samtal
  • Boka och hålla ringbesök med kunder
  • Hjälpa kunder att hitta rätt produkter
  • Hantera ordrar
Vi söker dig som

Vill ta chansen att arbeta i ett företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter och du får möjlighet att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har kunskap om tekniska produkter, men absolut inget krav. Datavana är också en fördel då delar av arbetet utförs via dator. Det viktigaste som anställd hos Momentum är att du har en stark vilja att lära och att utvecklas.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Du är självgående och strukturerad i ditt arbete då det är viktigt att kunderna får rätt produkter. Vid högt tryck är det viktigt att du kan behålla ett lugn och inte stressa upp dig för att kunna bibehålla den höga standard som företaget arbetar för. Vidare är det en fördel om du trivs att samtala med andra då detta utgör en stor del av dina arbetsuppgifter.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Momentum är en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter med lokal lagerhållning och försäljning. Momentums sortiment omfattar produkter inom affärsområdena Lager, Tätningar, Transmission, Industrismörjmedel, Pneumatik, Elmotorer, Mekatronik, Pumpar och Växellådor. Läs gärna mer om företaget på deras hemsida.

http://www.momentum-industrial.com/foretaget/
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.