Systemutvecklare till kund i Umeå

Poolia IT · Data & IT · 8 jan

Om jobbet

Är du nyutexaminerad systemutvecklare och ivrig att få chansen att använda dina akademiska kunskaper i arbetslivet? Drivs du av att hitta nya lösningar och är kundorienterad? Då är du rätt person för oss. Nu söker vi ytterligare systemutvecklare till kund i Umeå. Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!

Arbetsuppgifter

Poolia söker nu för kunds räkning en junior talang som brinner för programmering och systemvetenskap. Du kommer att arbeta i ett arbetsteam och mot kund för att förvalta, vidareutveckla och integrera olika projekt. Du kommer att få möjlighet att arbeta inom många olika projekt för att tillgodose kunders behov av systemlösningar.

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med olika kundprojekt. Du kommer att vara delaktig i alla delar av projekten från början till slut vilket innefattar både design, arkitektur, tidsuppskattning, underlag till offerter samt framtagning av lösningar.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, teknisk datavetenskap eller likvärdig utbildning. Du är i början av din karriär, men kan även ha något års arbetslivserfarenhet.

För att trivas i rollen bör du vara ansvarstagande, noggrann och inte rädd för att komma med nya idéer. Då du kommer att arbeta nära dina kunder är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga samt samarbetsförmåga. Du är även analytisk och har förmågan att se förbättringsmöjligheter. Du är självklart uppdaterad i den senaste tekniken och har förmåga att ta egna initiativ.

Kunskap och erfarenhet om Python, Java, C++ eller andra språk är meriterande.

Tjänsten är på heltid och med tjänstgöringsort i Umeå.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.