SVETSARE

Necto AB · Bygg & Hantverk · 21 jan

Om jobbet

Vi söker nu en Svetsare för LRS Industri AB i Ljusvattnet, Burträsk.

Kundföretaget:

LRS Industri AB har utvecklat och tillverkat originalinredningar sedan 70-talet. Inredningarna säljs under varumärkena Pegasus hästinredningar och LRS nötinredningar. Idag är vi en av norra Europas största leverantörer av djurstallsinredningar. Våra inredningar finns över hela Sverige och övriga norden.

Genom åren har vi byggt upp en modern produktionsanläggning baserad på robot- och CNC-teknik. Ledstjärnan för verksamheten är att vara den konkurrenskraftigaste leverantören av kvalitetsinredningar för modern djurhållning.

Den 1: a september i år fick företaget två lokala ägare när
Stilmek AB och Gallac AB förvärvade LRS, De nya ägarna ser en stor potential i företaget och har idag en ambitiös plan för att utveckla företaget mot framtidens krav. Redan nu planeras en certifiering enligt ISO9001 och ISO14001 under det närmaste året.

Din bakgrund:

Vi söker nu en medarbetare som har en yrkesbakgrund som svetsare och intresse av att lära sig robot svetsning. Som medarbetare hos oss bör du ha verkstadsskola eller motsvarande utbildning med minst 2 års yrkeserfarenhet som svetsare.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, flexibel och ordningsam. Vidare bör du vara ansvarsfull och du ska även trivas med att arbeta både självständigt och i grupp.

Övrigt:

Körkort och tillgång till bil

Fast lön enligt kollektivavtal

Kontaktperson: Jan Ström 070-666 13 55
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare
Kontakt

Ring Necto AB, +46706661355

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

NYTT JOBB MED HJÄLP AV NECTO AB
Necto ab har ett brett kontaktnät bland regionens industriföretag, vilka vi har kontinuerligt samarbete med när det gäller rekrytering av kompetenta medarbetare. Necto förmedlar alla förekommande yrken som förekommer inom industrin.


Hitta hit

Skellefteå Visa på karta

Visa var