Student till flexibelt extrajobb som montör!

Om jobbet

Är du praktiskt lagd och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Textil & miljö söker en montör! Du stämmer av med vår kund inför varje vecka hur mycket du kan arbeta och schemat kan därmed anpassas efter dina studier. Perfekt för dig som vill tjäna lite extra pengar vid sidan av studierna!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en montör. Arbetstiderna är flexibla och du stämmer av med vår kund inför varje vecka när och hur mycket du kan arbeta. För dig som är intresserad av sälj finns även möjligheter att arbeta med det om du skulle vilja.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Textil & miljös önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Textil & Miljö.

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du arbeta med att montera stänger, invända solskydd och markiser. Du åker ut till Textil & Miljös kunder och monterar på plats vilket kan vara både inomhus och utomhus. Bil finns att tillgå men ett krav för tjänsten är att du har körkort. Det finns även möjlighet att få arbeta med sälj utöver montering.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är praktiskt lagd och trivs med den typen av arbetsuppgifter. Du är händig och van att arbeta med verktyg. Vidare är ett krav för tjänsten att du:
 • Är studerande på minst 50% (minst 1 år framöver)
 • Har möjlighet att arbeta minst 1 dag/veckan.
 • Har erfarenhet av praktiskt arbete
 • Innehar körkort B
Det är meriterande om du....
 • Har en bakgrund som snickare
 • Har tidigare erfarenhet av montering
Som person är du är du social och utåtriktad då du kommer att möta deras kunder på plats och är på så vis ett av företagets ansikten utåt. Fortsättningsvis är du flexibel då timmarna kommer att variera vecka till vecka. Avslutningsvis är du noggrann i ditt arbete, kvalitetsmedveten och mån om att slutresultatet lever upp till kundens förväntningar. Då det även finns möjligheter att arbeta med sälj är det önskvärt att du uppskattar den typen av uppgifter, men det är absolut inte ett krav för tjänsten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 10-20h/veckan
 • Placering: Umeå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.