Social supporttekniker med brett IT-intresse till Metria!

Academic Work · Data & IT · 14 jan

Om jobbet

Är du social, problemlösare och har ett brett IT-intresse? Vill du vara en del av ett framgångsrikt team där affärsmässighet och kreativitet är ledord? På Metria får du möjligheten att kombinera din förmåga att skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer med ditt IT-intresse.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Metrias räkning en supporttekniker till teamet i Umeå. Tjänsten är ett föräldravikariat där du får chansen att komma in i företaget och introduceras i verksamheten. För dig med intresse för programmering finns möjligheten att på sikt att fördjupa sig inom test och applikation.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metrias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Metria.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du, tillsammans med ditt team, hantera 1:st och 2:nd line support ärenden från Metrias kunder gällande systemen Metria tillhandahåller. Du agerar support till många typer av kunder. Allt från privatpersoner till företag som Swedbank, hitta.se och Norra Skogsägarna. Rollen innebär att du bland annat hanterar felhantering och guidar i användandet av systemen. Beroende på typ av supportärenden kan även viss del försäljning ingå där du lösningsorienterat undersöker kundernas behov och erbjuder merförsäljning.

I början av din anställning kommer du ha en rutinerad kollega som mentor tills du är redo att bli självgående i din yrkesroll. Ni delar kontor i Metrias ljusa och nyrenoverade lokaler. Vi har genom åren hjälpt Metria med flertalet rekryteringar och våra konsulter framhåller att du på Metria i Umeå blir del av ett företag som kännetecknas av en familjär känsla med god sammanhållning. Det är högt i tak och du får vara med och påverka.

Tjänsten passar dig som är serviceinriktad och har ett stort intresse för IT. Den passar även dig som vill få in en fot på Metria och som ser tjänsten som en väg in där du får möjligheten att lära känna systemen och några av Metrias stora kunder på djupet. För rätt person finns utvecklingsmöjlighet att bli test- och applikationsexpert.

Vi söker dig som

Har ett brett intresse för IT och IT-system i allmänhet. Du har en gymnasial utbildning inom IT och mycket god datavana. Ditt intresse för IT syns i hobbyprojekt eller yrkesval.

Vidare söker vi dig som:
  • kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift då du har kundkontakt via mail och telefon
  • har tidigare erfarenhet av support
Det är meriterande om du:
  • har en utbildning på högskole- eller universitetsnivå inom IT-system
  • har branscherfarenhet och tidigare erfarenhet från arbete med tekniska produkter
  • har kunskap om eller ett intresse för GIS
Du levererar service ut i fingerspetsarna och drivs av att göra det lilla extra för kunden. Då rollen innefattar att hantera felanmälningar tycker du om problemlösning och analytiskt tänkande. Dina utmärkande personliga egenskaper är din lösningsorienterade förmåga och din höga sociala kompetens. Du ska trivas i mötet med andra människor och din vilja att lära är stor!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 12 månader med möjlighet till förlängning
  • Placering: Centrala Umeå
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Metria är ett företag som tillhandahåller lösningar för analys av geografisk data och fastighetsinformation. Metria är länken mellan kartan och verkligheten! Kunderna återfinns inom exempelvis bank- och försäkringssektor, skog och kommuner. För Metria är individens utveckling central och de värdesätter att medarbetarna bidrar med kunskap och ideer för företagets fortsatta framgång. Hos Metria finns möjligheter till professionell utveckling och utlandsuppdrag.