Snickare till Martinsons i Bygdsiljum

Om jobbet

Om företaget

Martinsons är Sveriges största producent av limträ, träbroar och byggsystem i trä för flerbostadshus, hallar och läktare. Koncernen har cirka 430 anställda och omsätter drygt en miljard kronor. Läs gärna mer på www.martinsons.se

Lernia Bemanning söker nu efter nya medarbetare till Martinsons AB i Bygdsiljum.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter ett antal snickare som vill arbeta med omväxlande uppgifter. I huvudsak kommer du att bygga husväggar/moduler men det förekommer även en mängd andra arbetsuppgifter. För att passa i rollen krävs det därför att du är en händig person som trivs som bäst då du får spika och såga.

Formell kompetens
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Ritningslära
  • Truckkort är meriterande
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området och/eller har utbildning som bedöms passande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du har ett konsekvenstänk och ligger hela tiden steget före i ditt arbete. Martinsons arbetar varje dag för att lösa uppgifter och samlar därför kompetens och resurser där produktionen behöver den som bäst. Att du har en god kommunikation är a och o samtidigt som du har en noggrann, strukturerad och metodisk personlighet. Vi förutsätter att du är flexibel, ordningsam och att du trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

Är du intresserad av ett spännande arbete med en framtid inom Martinsons och känner dig träffad av beskrivningen ovan? Ja, då tror vi att detta är ett jobb för dig!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning hos Lernia. Heltid i Bygdsiljum.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum har passerat, skicka därför in din ansökan redan idag!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Anette Humby, anette.humby@lernia.se

Vi tar ej emot ansökningar via mail och observera att all kontakt gällande dessa tjänster ska ske via Lernia Bemanning.

Martinsons samarbetar med Lernia som kompetenspartner i denna process.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.