Servicetekniker ventilation till Skellefteå

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två ansvarsfulla och drivna servicetekniker till vår filial i Skellefteå. Enheten består idag av ca 100 personer och arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift.

Som servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverkar vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Det är viktigt att du är serviceinriktad, engagerad, tycker om kundkontakter samt kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som servicetekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även
 • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
 • Uppföljning och återrapportering
 • Planering av eget arbete
 • Utföra tekniska serviceuppdrag
Kompetens
 • Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
 • Kunskaper inom styr & regler, ventilation, el och kyla
 • Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Meriterande med kunskaper inom OVK och El-behörighet
 • Meriterade att kunna läsa ritningar
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
 • B-körkort
Varför Caverion?

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Pär Stenberg, tel. 0910-714902.

Facklig företrädare är Robin Sundström, tel. 072-7032351

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?

Din ansökan vill vi ha senast den 27 Januari 2017.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.