Servicetekniker inom säkerhet Västerbottens Säkerhetscenter

Om jobbet

Servicetekniker inom säkerhet till Västerbottens Säkerhetscenter

Det här är tjänsten för dig som vill utvecklas i rollen som servicetekniker i ett företag som är marknadsledande inom larm och säkerhet! Har du ett tekniskt intresse och trivs med ett självständigt arbete? Då är denna tjänst rätt för dig!

Arbetsplatsen kommer att bli Västerbottens Säkerhetscenter. Vi är en stabil partner till Securitas Direct. Vi som partner arbetar nära och lokalt med kunder i hela Västerbotten.

I rollen som servicetekniker kommer dina arbetsuppgifter att centreras kring installation och driftsättning av framförallt inbrottslarm, CCTV och passersystem. Arbetet innebär en variationsrik vardag där du arbetar ute hos kund, antingen självständigt eller i ett team med andra tekniker beroende på projekt.

Du kommer att ges en utbildning för att lära dig arbetets uppgifter och rutiner, allt för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att utvecklas till en effektiv och självgående servicetekniker.

Krav:
¤Ostraffad
¤Drogfri
¤Körkort

Personliga egenskaper:
¤Du är lyhörd, ansvarsfull, noggrann och har en hög social kompetens
¤Du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö och ser möjligheter istället för problem

Övrigt:
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal samt individuella avtal. Tillträde sker efter överenskommelse.
Placeringsort är Umeå.

Din ansökan skickar du till filip@sakerhetscenter.com.

Vi arbetar löpande med anställningsintervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdag sista dag 30 november 2016.

Hoppas att du vill bli en av oss!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Säkerhet & Skydd
Kontakt

Mejla eller ring Filip Westberg, 070-364 08 30

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Arbetsplatsen kommer att bli Västerbottens Säkerhetscenter. Vi är en stabil partner till Securitas Direct. Vi som partner arbetar nära och lokalt med kunder i hela Västerbotten.


Hitta hit

Visa var