Servicemedveten IT-tekniker sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för IT och teknik och som är intresserad av ett heltidsjobb på ett spännande företag i centrala Umeå!
Arbetet innebär att du agerar intern support (In-house) samt sköter allt vad gäller IT och drift hos kunden. Såväl kund som klienter arbetar uteslutande med Mac. På serversidan används VMware Sphere med ett 30-tal virtualiserade servrar inklusive fjärrskrivbordsmiljöer. Du kommer arbeta med allt från nätverk och hårdvara till mjukvarukonfigurering, uppdatering och inställningar. Du trivs i rollen som rådgivare och expert och är van att arbeta problemlösande såväl för kunder som klienter.

Tjänsten är på 50% och arbetet utförs dagtid mån-fre. Exakta arbetstider är ej fastställda utan kan anpassas utefter behov och önskemål. Kunden har sina lokaler mitt i Umeås stadskärna och är en välkänd aktör inom Umeås kulturliv med fler än 100 anställda. Uppdraget startar så fort vi hittat rätt kandidat och förväntas pågå i minst 6 månader. Du anställs av StudentConsulting och blir sedan uthyrd till kund.

Kunskaper för uppdraget

Rätt person för detta uppdrag har ett brinnande intresse för IT-teknik och en fallenhet för problemlösning inom detta område. Du en utbildning inom IT-teknik/nätverk eller så har du genom arbete eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.

Som person är du professionell och pedagogisk, ansvarsfull och driven. Du tar egna initiativ och trivs i en serviceinriktad roll.

Är du den vi söker? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!