Servicemedarbetare

Om jobbet

I maj 2017 öppnar Seniorhusens nya livsstilsboende på Berghem i Umeå. Vi vill erbjuda aktiva seniorer en boendeupplevelse som påminner om en resortvistelse, i en nybyggd anläggning som utöver moderna lägenheter bland annat rymmer en välkomnande lobby med bemannad reception, restaurang, spaavdelning, träningssal, lounge och en vacker trädgård. Nu söker vi glada medarbetare som vill bidra till denna upplevelse, genom att erbjuda exempelvis conciergetjänster, städning, tvätt och andra hushållsnära tjänster, samt hemtjänst.

Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och har en genuin servicekänsla. Du bör vara initiativrik och trivas med att arbeta självständigt. Vi vill vara lyhörda för kundens önskemål och är måna om ett gott samarbetsklimat. Därför söker vi dig som har en stor empatisk förmåga och som är uppmärksam på behov hos hyresgäster och i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom vi kommer att erbjuda hemtjänst krävs undersköterskeutbildning för några av tjänsterna.

Heltidstjänster och deltidstjänster utlyses. Tillträde sker i maj 2017 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din intresseanmälan och ditt cv - helst före den 21 december 2016 - till ledigajobbet@seniorhusen.se eller till

Seniorhusen
Att. Karin Hammarberg
Vårdhemsvägen 1
903 62 Umeå

Upplysningar lämnas av Karin Hammarberg, telefon 090-349 33 66.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Övrigt
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Läs mer på seniorhusen.se


Hitta hit

Visa var