Senior webbutvecklare inom .Net

Om jobbet

Information om uppdraget

För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren webbutvecklare med en universitets-/högskoleexamen inom datavetenskap. Vi söker dig som har kunskap samt dokumenterad erfarenhet av att arbeta i .Net!
Vår kund är en ledande leverantör av IT-konsulttjänster som genom attraktiva IT-lösningar hjälper organisationer framåt. Företaget arbetar globalt och är stationerade I över 20 städer i Sverige. Nu söker kontoret i Umeå nya medarbetare och är intresserade av dig!

Tjänsten går till stor del ut på att hitta nya vägar och lösningar såväl internt i företaget som för deras externa kunder. Majoriteten av uppdragen bedrivs i projektform vilket sätter stort fokus på eget ansvar samtidigt som du har en god samarbetsförmåga med kollegor och kunder.

Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag-fredag under ordinarie kontorstider. Du anställs direkt av företaget men rekryteringen sköts via oss på StudentConsulting. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du som söker har en universitet- eller högskoleexamen samt ett par års erfarenhet av system- alternativt webbutveckling. Du har passion för problemlösning, är kreativ och tar gärna initiativ till att hitta nya lösningar på vägen. Du ska ha erfarenhet av .Net, kunna visa goda studieresultat samt ha en god social förmåga. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av systemutveckling med inriktning mot Microsoft .NET Framework och Visual Studio .NET (C#, VB, ASP.NET) samt SQL Server.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!