SEB söker en kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Tycker du om försäljning och rådgivning? SEB söker en kundtjänstmedarbetare som genom engagemang och driv kan hjälpa deras kunder att nå sina ambitioner. Professionalitet är A och O i tjänsten då du blir ett av företagets ansikte utåt. Låter detta intressant? Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SEBs räkning en kundtjänstmedarbetare. Kontoret i Skellefteå arbetar med gemensamma mål för sina anställda och det är en arbetsplats där personalen är kunnig och service minded. Här finns plats för dig som vill utvecklas inom banken.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEBs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SEB.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med service till bankens privatkunder på plats i Skellefteå. Du kommer exempelvis att hjälpa dem ansöka om VISA-kort, administrera fonder och arbeta med internetbanken. Har dina besökande kunder ytterligare frågor så bokar du in dem på en privatrådgivning. Vidare har du ansvar för att utifrån färdiga listor kontakta kunder och boka in dem på möte för rådgivning. Du kommer även på sikt att hantera enklare företagsärenden.

Sammanfattningsvis kommer du till exempel att:
 • Ge service till privatkunder
 • Hantera företagsärenden
 • Boka in möten för rådgivning
Du blir introducerad i arbetet för att sedan arbeta självständigt i kundtjänsten på banken. För rätt person kommer du kunna bli erbjuden bankens interna utbildningar inom exempelvis försäljning och Swed Sec licensering. Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom bankväsendet och för rätt person kommer du även att på sikt kunna utvecklas till rådgivare mot antingen privat- eller företagsmarknaden.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Har en relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi
 • God kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift då kommunikationen internt och med kunder främst sker på svenska
 • Har god datavana och kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du....
 • Har tidigare arbetat på bank
 • Har tidigare arbetet med telemarketing eller försäljning
Som person är du affärsmässig och tycker om att ge professionell service till kund. I ditt arbete är du engagerad och tycker om att ta egna initiativ. Vi söker dig som är trygg i dig själv och trivs med att arbeta mot mål för att utvecklas både som person och din kompetens. I varje kundmöte visar du stort engagemang och förmåga att se helhetslösningar. För att lyckas i rollen är du driven, tycker om försäljning och rådgivning för att kunna hjälpa dina kunder nå sina ambitioner.

Denna tjänst kräver ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning.

Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 75%
 • Placering: Skellefteå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

SEB är ett företag som är en av Sveriges storbanker och deras kundtjänst söker nu en person som ska vara ansiktet utåt. Banken finns representerad i ca 20 länder och deras vision är att arbeta med långsiktiga relationer och göra kundens ambitioner till verklighet. För SEB är det viktigt att personalen känner sig uppskattade, inkluderade och motiverade och det ges utrymme för individuell utveckling. Kontoret i Skellefteå arbetar med gemensamma mål för sina anställda och det är en arbetsplats där personalen är kunnig och service minded. Här finns plats för dig som vill utvecklas inom banken.