Säljchef till Proff

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och målinriktad säljare som gillar högt tempo? Då har du nu möjligheten att bli en av våra nya spelare i vårt team på Proff. På Proffs kontor i Umeå finns två säljteam med upp till 10 telesäljare vardera. Nu söker vi en driven säljchef till ett av teamen. Vi söker dig som önskar utmaningar, mycket goda förtjänstmöjligheter, bra arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling inom en större koncern - Eniro koncernen.
Som säljchef hos oss har du personalansvar samt budgetansvar för ditt team. Du arbetar aktivt för att säkerställa att varje säljare når sina mål samt uppsatt budget, genom bl a samlyssning, löpande coaching samt uppföljning av insats och resultat. Du medverkar även vid rekrytering av nya säljare.
Som ny säljchef kommer du få genomgå en utbildning inom Sales Leadership. I utbildningen som är framtagen av Eniro ingår en modell som syftar till att skapa en tydlig struktur i det dagliga arbetet som säljchef och du kommer under utbildningen få med dig verktyg som gör att du kan coacha och leda ditt team på ett framgångsrikt sätt.

Din profil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från försäljning, förstår vikten av säljprocesser och nyckeltal och har erfarenhet av att leda andra. Att tidigare ha haft personalansvar är mycket meriterande men inget krav.
Som person har du ett genuint intresse för att göra affärer. Du har en god förmåga att fungera som stöd och coach och du drivs av att se andra utvecklas. Du är även social och har lätt för att samarbeta med andra människor. Pålitlig, lyhörd och hängiven är egenskaper som beskriver dig väl.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 23 oktober, via www.clockworkpersonal.se.
För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Christiansen, via tfn: 0733- 51 27 46.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Försäljningschef
Kontakt

Ring Andreas Christiansen, 0733-51 27 46

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Proff är en av Sveriges ledande söktjänster med officiell finansiell- och företagsinformation om alla Sveriges bolag. Här finner man officiell företagsinformation, styrelse och ledning, finansiell information med resultat- balansräkning och utvalda nyckeltal om alla aktiebolag. Proff företags- och branschsök är en kvalificerad Business-to-Business-tjänst som sammanför tusentals professionella inköpare med säljare varje dag. Genom att finnas med i Proff försäkrar du dig om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle - när kunden är på väg att göra ett inköp. Du blir mer synlig gentemot dina potentiella kunder och kan berätta om er verksamhet och era unika kompetenser. För mer information, gå gärna in på www.proff.se.