Säljare

Infobric · Försäljning · 20 nov

Om jobbet

Utesäljare norrland

Placering i Umeå med omnejd

Infobric är Sveriges ledande leverantör av system för säkerhet och realtidsinformation för byggbranschen. Huvudmarknad är Sverige och de främsta exportmarknader är Norge och Storbritannien. Infobric har sitt säte i Jönköping och säljkontor i Stockholm.

Företaget befinner sig i en expansiv fas och vi söker en säljare som med framåtanda och förändringsvilja ser nya affärsmöjligheter.

Vi söker dig som trivs i rollen som säljare och som vill vara med och skapa fortsatt tillväxt för Infobric.

Dina arbetsuppgifter
  • Du ansvara för att bygga långsiktiga relationer och affärer med bygg- och maskinuthyrningsföretag
  • Du bearbetar och utvecklar både nya och befintliga kunder
  • Du ansvarar för lönsamhet och utveckling på ditt distrikt
  • Du arbetar självständigt och målmedvetet planerar dina dagar för att uppnå förväntat resultat.
  • Du jobbar med uppsökande försäljning av fysiska produkter och mjukvara direkt mot byggprojekt och byggföretag.
Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av försäljning på fältet. Branschvana är meriterande. Du är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft. Du är affärsinriktad, utvecklingsorienterad och har förmågan att både lyssna och skapa förtroende på alla nivåer. Du rapporterar till försäljningschefen för Sverige.

Infobric erbjuder en kvalificerad och utmanande tjänst inom en verksamhet som erbjuder mycket intressanta utvecklingsmöjligheter.

Kontakt

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson, telefon;
031-704 5179.

Urval sker kontinuerligt, skicka därför din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Infobric är ett produktföretag som förser byggbranschen med lösningar för att öka effektivitet och säkerhet på byggarbetsplatser. Genom åren har vi vunnit flera priser för våra innovativa produkter och är bland de snabbast växande teknikbolagen i Sverige. Vi är marknadsledande i vår och bland kunderna finns många av Nordens och Storbritanniens ledande byggföretag samt maskinuthyrare. Infobric grundades 2004 i Jönköping och där finns huvudkontor och produktutveckling. Säljkontor finns på flera håll i Sverige, samt Norge, Finland och Storbritannien. Vi är drygt 40 medarbetare idag och omsätter strax över 80 miljoner kronor. För mer information besök vår hemsida, www.infobric.se
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!