Om jobbet

Du kommer att ansvara för försäljningen av industrifläktar till industrin, konsulter och ventilationsinstallatörer i Norrland. Du utgår hemifrån.

Dina arbetsuppgifter
 • Du presenterar iFANS kvalitetsprodukter som består av radial- och axialfläktar för industrin. Du träffar konstruktörer, produktionstekniker, projektledare och inköpare och med din tekniska kompetens inom ventilation skapar du förtroende och driver affärer till avslut.
 • Ansvara för säljprocessens alla delar: kundbokningar, införsäljning, offerter, prognoser, orderhantering och uppföljning.
 • Leta upp pågående projekt och driva dem tillsammans med kund. Många projekt bygger på skräddarsydda lösningar varför din kompetens inom teknik är av stor vikt.
 • Delta i mässor.
 • Du besöker kunder från Örnsköldsvik och norr över. Placeringsort är Umeå eller annan lämplig ort inom distriktet. Räkna med ca 1 övernattning/vecka
 • Du har ett hemmakontor som du får ersättning för.
Din bakgrund/personlighet
 • Har arbetat med teknisk försäljning. Ventilationskunskaper är ett krav.
 • Tycker om att arbeta självständigt och har en uthållig karaktär.
 • Har förutsättningar för att driva långsiktiga projekt med kunder samtidigt som du har förmågan att få avslut i dina affärer.
 • Du är van vid att hålla presentationer.
 • Du är snabbfotad, har ett eget driv och du har lätt för att skapa nya kundrelationer. Du kommer att bearbeta både befintliga och nya kunder.
 • Tycker om att arbeta självständigt och har en uthållig karaktär.
Vi erbjuder
 • På iFANS arbetar vi utifrån ledorden personlig support, kontakten med kunden och lyhördhet vilket har gjort oss framgångrika på marknaden. Vi erbjuder fast lön och tjänstebil samt en god introduktion och utbildning i våra kvalitetsprodukter. Vi ser fram emot att få träffa dig.
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du tillmarie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget

iFANS (Industrial Fan Technology Sweden AB) är specialister på fläktar för industri.
Vi som jobbar i företaget har tillsammans mer än 50 års erfarenhet av ventilation och industrifläktar. Vi har huvudkontor i Bjuv, regionkontor på Ekerö och lager i Lomma.
I vårt sortiment av industrifläktar återfinns produkter från Ferrari Ventilatori Industriali S.p.A, CBV med flera.

Ferrari Ventilatori Industriali S.p.A
Ferrari är en av Europas största tillverkare av industrifläktar med 25 000 enheter/år.
Tillverkningen av fläktarna sker i Arzignano, i norra Italien. Ferraris industrifläktar har funnits på den Svenska marknaden i mer än 25 år, från och med år 2010 har iFANS den exklusiva försäljningsrätten. Ferrari har mer än 50 års erfarenhet av fläktproduktion och deras fläktar återfinns idag världen över

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Area Sales Manager, produktchef, produktspecialist, konsult, distriktsäljare, regionchef, ventilation, fläkt, kyla, värme, HVAC, ventilationsaggregat, fastighet, ventilationsentreprenör, installation, industri,
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Marie Eriksson, 070-471 12 94

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget