Säljare - Semper

Om jobbet

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är vi ledande aktör i Norden inom kategorierna barnmat och glutenfritt. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och våra produktionsanläggningar i Götene och Falun. Vi är cirka 200 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljard SEK. Semper ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero, som har drygt 4 000 medarbetare i 30 länder. Läs mer på www.semper.se

Vill du vara del i ett framgångsrikt team på den spännande Norrlandsmarknaden?

Semper söker en säljare till distrikt Norrland.

Som säljare hos Semper kommer du att ha en viktig roll hos en marknadsledande aktör inom kategorierna barnmat och glutenfritt. Med eget budgetansvar leder du och driver försäljningen mot uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter blir att bistå dina kunder med säljfrämjande råd och stöd samt introducera nya produkter på marknaden. Vidare upprätta goda relationer med butikerna och vara en god ambassadör för Semper. Tillsammans med dina kunder kommer du att driva försäljning inom aktuella kategorier mot ökad lönsamhet för bägge parter. Till din hjälp har du ett starkt varumärke, kvalificerat säljstöd samt ett framgångsrikt kampanjprogram. Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med dina kunder inom dagligvaruhandeln.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är en naturlig lagspelare och tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Att du är prestigelös och gillar att ”kavla upp ärmarna ” är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Tänkt bostadsort är Umeå, Skellefteå eller Piteå. Övernattningar inom distriktet är ca 2-3 per vecka.

Vi söker dig som:
  • Har minst ett par års erfarenhet från dagligvaruhandeln, FMCG eller närliggande branscher
  • Har goda säljkunskaper
  • Är driven och resultatinriktad med god planeringsförmåga
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
  • Är kreativ, engagerad och lyhörd
  • Har erfarenhet från att jobba i olika säljstödsystem, Argus är meriterande
Vi erbjuder:
  • Ett stimulerande och utvecklande arbete inom ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke och gott renommé
  • En stark och innovativ produktportfölj
  • Dig att utvecklas tillsammans med professionella säljkollegor
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Arbestål. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Din ansökan registreras endast då du söker via ”Ansök här” som tar dig vidare till vår hemsida www.salesonly.se

Har du frågor kring tjänsten når du Cecilia lättast via mail: cecilia.arbestal@salesonly.se alternativt 073-961 30 73.

Sökord: Distriktssäljare, säljare, sälj fältsäljare, norrland, Norr FMCG
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget