Säkra ditt sommarjobb som kommunikationsoperatör redan nu!

Academic Work · Data & IT · 15 jan

Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba heltid som kommunikationsoperatör under sommaren 2017 och som har möjlighet att inskolas och hoppa in extra redan nu vid behov under vintern samt våren. Läser du dessutom en utbildning med inriktning mot IT eller nätverk? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Zitius räkning kommunikationsoperatörer som ska ersätta ordinarie personal vid ledighet, sjukfrånvaro och semestrar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zitius önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Zitius.

Arbetsuppgifter

Som kommunikationsoperatör kommer du i första hand börja arbeta med ärendehantering via Zitius arbetsverktyg. Som medarbetare på vår NOC hanterar du ärenden, mail och telefonsamtal från tjänsteleverantörer, fälttekniker och andra partners. Du strävar efter att jobba proaktivt och avhjälper fel innan dem uppstår genom djupare analyser av loggar, övervakningssystem och övrig historik.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Är studerande och läser en utbildning med inriktning på IT och nätverk
 • Arbetslivserfarenhet från internetbranschen
 • Genuint intresse av teknik
 • Kan svenska flytande i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du....
 • Tidigare har arbetat som kommunikationsoperatör
 • Tidigare har arbetat i 2nd line
Som person är du

Social, initiativrik, strukturerad och har nära till skratt. Vi tror att du trivs i en kommunikativ roll. Vi lägger stor vikt på eget ansvar och du ska själv kunna planera ditt dagliga arbete efter direktiv.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid vid ledighet, sjukfrånvaro och semestrar för ordinarie personal
 • Placering: Umeå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Zitius är idag Sveriges största kommunikationsoperatör och erbjuder öppna nätlösningar för stadsnät, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggherrar och villaägare. Zitius värnar om en öppen modell med full konkurrens för kundernas bästa. Med den senaste tekniken säkerställer Zitius en hög kvalitet och möjliggör för ett brett tjänsteutbud av TV, telefoni och bredband från de starkaste tjänsteleverantörerna.