Restaurangchef till Ansia Resort

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Tycker du om att ge god service, restaurangupplevelser av högsta klass och leda personal? Då skall du söka detta jobb! Vi söker dig som vill ta ett ansvar för restaurangen och matsalen på Ansia Resort i Lycksele där restaurangupplevelsen och personalledning ligger i fokus.
Som restaurangchef leder du arbetet och ansvarar för den dagliga driften av verksamheten. Du ser till att leverera härliga restaurangupplevelser av högsta klass till våra gäster varje dag. Du har det övergripande ansvaret för matsalen, drift, personal och schemaläggning. Du arbetar dagligen som hovmästare.

Din profil

Du har gymnasial utbildning eller motsvarande inom yrket. Vi tror att du som söker tidigare arbetat som restaurangchef, eller har erfarenhet från liknande arbete. Du känner dig bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid stäva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du är en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem.

Tjänsten är placerad i Lycksele och innebär arbete på kvällar, helger samt under högsäsong på sommaren.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund på Clockwork, via tfn: 0733-51 27 11, eller Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 5 december 2016, via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Chef & Ledning
Kontakt

Ring Andreas Christiansen, 0733-51 27 46

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Svenska Campingpärlor består av Ansia Resort, Orsa Camping, Mora Parken, Mora Camping, Siljansbadets Camping, Rättviks Camping, Gränna Camping, Sunne Camping, Sommarland och Duse Udde Camping. Svenska Campingpärlor ägs av Grönklittsgruppen AB som även äger Orsa Grönklitt, Tänndalen, Orsa Rovdjurspark och Tomteland. Grönklittsgruppen är Sveriges snabbast växande besöksnäringsföretag. Mer information hittar du via www.gronklittsgruppen.se, www.campingparlor.se och www.ansia.se.

Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av Norrlands mest besökta campingplatser. Ansia är en familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper din kvällstidning. Uthyrningscentralen för cyklar ligger vid minigolfbanan.