Regionsäljare - Norra Sverige samt Norge

Om jobbet

Borox International AB tillverkar och marknadsför högkvalitativt slitstål till gruvindustrin, entreprenadmaskiner, väghyvlar och snöplogar. Våra kunder finns i stora delar av världen. De senaste åren har det skett en kraftig expansion och intentionerna är att fortsätta att utvecklas. Borox har idag tillverkning i Oxelösund och Eneryda, lager i Johannesburg samt säljkontor i Sverige, Tyskland, Slovakien och Sydafrika.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Regionsäljare har du som ansvar att driva försäljningen i Norra Sverige och Norge. Det innebär både nykundsbearbetning och att vidareutveckla befintliga kunder. Dina kunder är både återförsäljare och slutkund och dina arbetsuppgifter är allt från offerter/ avtal till leverans och uppföljning, inte minst att ha koll på din marknad och omvärlden. Innesäljorganisationen stöttar dig med information i ditt försäljningsarbete men det är du som har kundansvaret. Rollen innebär många kontaktytor och de interna kontakterna är främst produktion och innesäljarna och naturligtvis dina två kollegor i Syd (Stockholm och söder ut) som också ansvarar för Danmark, Finland och Frankrike och din kollega i Norr (Stockholm och norrut) som också ansvarar för Norge. Din kollega i Norr planerar att gå i pension och där av denna rekrytering så du kommer att få en god introduktion och en planerad överlämning innan du själv tar ansvaret för regionen. Du har en stor frihet i hur du planera dina resor i regionen men som ett riktmärke kommer du att ha ca 12- 15 övernattningar i månaden. Placering av tjänsten är någonstans efter den Norrländska kusten, det vi främst kommer att titta på är din kompetens och personlighet och i andra hand bostadsort.

Vem trivs här?

Du har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B, och är tekniskt intresserad. Borox vill att du tar ett helhetsgrepp över dina kunder vilket innebär att du har stor frihet att utveckla kund och att själv planera dina besök och resor. Dina tekniska kunskaper är till hjälp vid både kundkontakt och i dialog med produktion. Kunskaperna behöver inte vara på en djup teknisk nivå, kanske har du en teknisk inriktning från gymnasiet. Jämställt med en teknisk utbildning är erfarenheter från entreprenad- eller svets branschen och dämed har du förståelse för behovet och användningsområden av Borox produkter. Engelska är ett krav, både skriftligt och muntligt.

Intresserad?

Ansök då så snart som möjligt dock senast den 30/10 2016.Har du frågor angående tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Marlene Vikström 073 684 73 87. Om du har frågor angående registrering av din ansökan ring då vår kandidatsupport 08- 598 980 10

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Ring Marlene Vikström, 0736847387

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.