Projektledare till Peab Bostad

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare ansvarar du, tillsammans med regionchef, för enskilda projekt från start till mål. Du representerar bostadsutveckling i plan- och bygglovsprocesser, upprättar projektutvecklingskalkyler för hela projektet samt följer upp och utvärderar upprättade kalkyler. Du kommer att tillsammans med affärsområde Bygg arbeta med att ta fram vilken produkt som ska byggas med ingående kvaliteter och ekonomi. Du ansvarar också för ingående handlingar såsom ritningar, beskrivningar, ekonomisk plan, försäljningsplan, marknadsbevakning, affärsutveckling och kundkommunikation samt tekniska och ekonomiska avstämningar och utvärderingar.

Placeringsort är Umeå och du rapporterar till regionchefen för norra Sverige, som också utgår från Umeå. Tjänsten innebär resor inom hela regionen (Sundsvall, Luleå, Åre, Östersund, Örnsköldsvik och Skellefteå) med övernattningar ca 4 gånger per månad.

Din profil

I denna roll tror vi att du har en ingenjörsexamen samt erfarenhet från projektutveckling med erfarenheter av projektering och bostadsproduktion. Kunskaper inom bostadsrättshantering är önskvärda. Du har ett helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och självständigt, där affärsmässighet och ekonomi är naturliga komponenter. Att du är resultatfokuserad, kundorienterad och aktivt vill medverka i vårt utvecklings- och förändringsarbete är en förutsättning. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Ansökan och kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11, eller Mattias Adolfsson, via tfn: 0733-51 27 25.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, men ansök med CV och personligt brev senast den 6 november via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Ingenjör
Kontakt

Ring Elin Wiklund, 0733-512711

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är ca 135 medarbetare och har en omsättning på 5 miljarder. Vi söker nu en Projektledare till Umeå för utveckling av våra bostadsprojekt i norra Sverige. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare! Läs mer om våra pågående projekt i Sverige på www.peabbostad.se.

Vill du vara med och bygga upp Peab bostadsutveckling i norra Sverige? Vill du dessutom ha ett omväxlande arbete, där den ena dagen inte är den andra lik? Hos oss får du möjlighet att arbeta med att driva bostadsprojekt "från ax till limpa", där du verkligen får ett kvitto på vad du åstadkommer.