Projekteringsingenjörer sökes till Martinsons Byggsystem

Om jobbet

Om företaget

Martinsons är en ledande aktör inom utvecklingen av rationellt och hållbart byggande i trä. Med sina byggsystem för flerbostadshus, hallar och broar har Martinsons tagit positionen som ett av Sveriges mest innovativa träförädlingsföretag. På Martinsons blir du en del av ett familjeföretag med 450 medarbetare där nya idéer och vilja till utveckling är en självklar del av vardagen. Du får chansen att utvecklas i en både inkluderande och tävlingsinriktad företagskultur, där du bidrar till byggandet av framtidens hållbara samhälle. Nu söker vi ambitiösa projekteringsingenjörer som vill vara med och bidra till framtidens byggbransch! Är du kanske hemvändare eller funderar du på att flytta tillbaka norrut? Då kan det här vara chansen för dig! Du kommer att sitta på Martinsons kontor i Umeå, Kroksjön(Skellefteå) eller Bygdsiljum.

Detta är en rekrytering till Martinsons Byggsystem i samarbete med Lernia bemanning.

Arbetsuppgifter

Som Projekteringsingenjör kommer du att arbeta med ett team på ca 10-15 personer och rapportera till Konstruktionschefen. Du kommer ansvara för att genomföra och rita upp konstruktioner som du får från konstruktörerna. Du kommer att vara delaktig i att standardisera och utveckla processer och verktyg. Inom Martinsons Byggsystem finns många chanser till att utvecklas och vi söker dig som ser långsiktigt på din karriär inom byggnadsbranschen. Dina främsta arbetsuppgifter som Projekteringsingenjör består av att;
  • Upprätta konstruktions och tillverkningsritningar utifrån av konstruktör tillhandahållna förutsättningar.
  • Beredningsarbete, tex mängda och beställa material internt.
  • Stödja kalkyl med offertskisser.
  • Granska andra projekteringsingenjörers ritningar och beställningar.
  • Agera bollplank för Konstruktörerna så att detaljutformningen blir praktiskt genomförbar.
  • Samordna ritarbetet i stora projekt eller mellan projekt.
  • Delta i FoU- och standardiseringsprojekt relaterat till punkterna ovan.
Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning som högskoleingenjör, civilingenjör eller liknande i grunden. Vi ser gärna att du arbetat i en liknande roll tidigare, möjligen på ett konsultbolag. Det är också meriterande om du har kunskap av programmet Tekla. Som person är du ambitiös, noggrann och stabil. Du trivs i en roll där ritarbetet är i fokus och är en teamspelare som samarbetar bra med andra. Låter det här som något för dig? Tveka inte att söka redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Umeå, Kroksjön, Bygdsiljum

Tillträdesdag

Enligt överenkommelse

Information

Ansökningarn behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum! Sök därför tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.