Produktionsledare

Om jobbet

Har du en god förståelse för produktionsflöde och tidigare erfarenhet av att leda personal? Till vår kommande produktionsenhet i Umeå söker vi nu en Produktionsledare

Hydroscand skall under början av 2017 starta en ny produktionsenhet i Umeå, med främsta uppgift att serva och leverera monterad och kittad hydraulslang till en lokal kund. Enheten beräknas inledningsvis ha 3 anställda, men med stor potential att växa under kommande år.

Arbetsuppgifter

Som Produktionsledare ansvarar du för produktionsenheten och dess personal. Du kommer att styra och planera verksamheten så uppsatta budgetmål nås, samtidigt som du fungerar som den första kontakten gentemot kunden.

Du skall även arbeta aktivt med produktionsprocessens utveckling och bidra till att den förändras i takt med våra kunders önskemål och krav. Du kommer att leda och fördela arbetsuppgifterna, men självfallet deltar även du i det dagliga arbetet.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Din Profil

Du bör ha kunskap om produktionsflöde och ha en affärsmässig inställning. Vi vill att du har en god analytisk förmåga och ser lösningsmöjligheter när problem uppstår. Utöver detta bör du ha en god kommunikationsförmåga där du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi förutsätter att du besitter goda ledaregenskaper och har tidigare erfarenhet av personalansvar.

Du bör ha förmågan att överblicka helheten, att skapa ett gott arbetsklimat och även förmågan att engagera dina medarbetare. Att alltid sätta kunden i fokus ser vi som en självklarhet.

Ansökan

För mer information, kontakta Jonas Sandberg tel: 019-12 66 93

Din ansökan märkt Produktionsledare Umeå sänder du senast 2016-12-04 till Mona Frisk, Hydroscand AB, Box 401, 128 06 Sköndal.

Eller via mail till ansokningar@hydroscand.se

För mer företagsinformation besöker Du vår hemsida www.hydroscand.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jonas Sandberg, 019-12 66 93

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Familjeföretaget Hydroscand grundades 1969 i Stockholm och är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand AB har en omsättning på 730 miljoner kronor (2014) och har närmare 60 filialer i Sverige. Hydroscand Group innefattar ytterligare 115 filialer i Europa, Asien och Afrika med en omsättning på 185 miljoner Euro (2014). Verksamhetens fokus utgår från affärsidén - Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.