Processoperatör, Rönnskärsverken

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Processoperatören planerar, styr och övervakar processer och utrustning inom sitt arbetsområde så att bästa möjliga produktionsresultat uppnås med avseende på kvantitet, kvalitet och miljö.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat kontakter inom egen och mot andra avdelningar, produktionsrapportering, utföra ronder och schemalagda kontroller, initiera och i vissa fall utföra underhållsinsatser samt rapportera avvikelser och anläggningsbrister. Stor vikt läggs vid skydds- och säkerhetsarbete.

På flera avdelningar ingår truck- och/eller traverskörning i arbetsuppgifterna.
Arbetet bedrivs i skiftlag av olika storlekar och specifika arbetsuppgifter förekommer på de olika driftavdelningarna. Skiftgång samt dagtid förekommer.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
Processoperatörsutbildning eller drifttekniker/maskinistutbildning alternativt gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk/naturvetenskaplig/industriell inriktning*
Grundläggande IT kunskaper
Grundläggande kunskaper i engelska
Några års relevant arbetslivserfarenhet
B-körkort

Meriterande är om du har erfarenhet från processindustri, samt erfarenhet av truck- eller traversköring.

Din bakgrund

Personliga egenskaper

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, känna ansvar för dina arbetsuppgifter, vara kvalitetsmedveten och ha bra samarbetsförmåga. Förutom rätt teoretisk bakgrund krävs ett praktiskt sinnelag samt förmåga att effektivt prioritera bland olika arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Dagtid/skift/heltid/Skelleftehamn

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vårt arbetssätt, som vi kallar gruppåtagande, innebär att du ges möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla vårt sätt att arbeta. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

Facklig information
Facklig information lämnas av Roland Antonsson (IF Metall), tfn 0910-77 32 85. E-mail: roland.antonsson@boliden.com
Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!
Ansökan:
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Carolina Lundberg, carolina.lundberg@lernia.se
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 870 medarbetare.
Konverter och anod är en viktig del i kopparproduktionen där vi tar material från smältenheterna och förädlar i flera steg innan vi gjuter anoder med en kopparrenhetsgrad på cirka 98 %.