Platschef till Leo´s Lekland

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu en platschef som ska vara med och etablera Leo´s Lekland i Umeå. Är du målinriktad och trivs med att jobba i högt tempo? Då kan du vara den vi söker!
Leo´s Lekland grundades 2006 i Luleå och är idag Nordens största leklandskedja. Företaget växer i mycket snabb takt och har idag 24 anläggningar i Sverige, Norge och Danmark. I februari kommer de öppna ett nytt lekland i Umeå och till detta söker vi nu en platschef.

Tjänsten är på heltid med varierade arbetstider, stående är dock att du kommer arbeta varannan helg. Du kommer erbjudas en tillsvidareanställning direkt på Leo´s Lekland, med en inledande provanställning på 6 månader.

På Leo´s Lekland har man ett stort driv och engagemang för att serva sina kunder. I tjänsten som platschef kommer du att ha det totala ansvaret för Leo´s Lekland i Umeå. Därutöver har du delat personal- och driftansvar med biträdande platschef. Detta innebär att du har ett resultatansvar mot budget och företagets nyckeltal. I ditt arbete ingår även arbetsuppgifter för driften såsom:
  • att serva kunder
  • att tillaga och servera enklare maträtter
  • daglig städning av lokaler och lekanläggning
  • kassahantering
  • inköp
  • förberedelser för barnkalas
  • säkerhetskontroller av lekanordningarna
Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är prestigelös och van att arbeta i högt tempo. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen, gärna i kök, samt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare. Som person är du en teamspelare med hög servicenivå. Du är målinriktad, självgående och flexibel. Vidare är du en positiv och framåt person med affärssinne och du motiveras av att tillsammans med teamet nå uppsatta mål. B-körkort är ett krav, och likaså grundläggande datorkunskaper samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande om du behärskar fler språk än svenska.

Frågor om rekryteringen besvaras av StudentConsulting. Tillsättning av tjänsten är i början av februari och vi tar emot ansökningar löpande, så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!