Platschef till Caravan Center

Om jobbet

Vill du leda och utveckla företaget vidare mot nya mål?

Här har du chansen att arbeta på ett satsande företag med lång erfarenhet av husvagns- och husbilsbranchen och som är ledande inom regionen.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Caravan Centers räkning en platschef. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos Caravan Center. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Caravan Center i form av urval, intervju och presentation.

Caravan Center ligger på Västerslätt i Umeå där de har stora nybyggda lokaler anpassade för verksamheten. Företaget har haft en mycket bra utveckling senaste åren och söker nu en platschef som vill vara med och utveckla företaget framåt. Stämningen på företaget är trevlig och familjär och medarbetarna arbetar prestigelöst tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som platschef på Caravan Center har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du kommer att leda och vara en del av de 14 personerna på företaget.

Du blir Caravan Centers ansikte utåt i Umeå genom att delta på olika event och aktiviteter. Som platschef kommer även ett försäljningsansvar att ingå och du har i arbetet kontakt med såväl medarbetare som kunder och leverantörer.

Du sköter det ekonomiska och administrativa arbetet kring försäljning och kontering.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
  • Ekonomiansvar, tex kontrollera vinst- & marginalkonteringar, inbytesvärden och redovisning av fordonsförsäljning.
  • Säljansvar
  • Aktiviteter och marknadsföringsplaner
  • Avtalsfrågor
  • Personalansvar
Vi söker dig som

har tidigare erfarenhet av ledande position. Det är meriterande om du tidigare drivit en verksamhet eller haft ekonomiskt ansvar.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med Caravan Center har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Som person är du ansvarstagande och noggrann för att ha koll på verksamhetens olika delar. Du är också bekväm med siffror och har ett affärsmässigt tänk.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, inledande provanställning
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind, 073-8001904

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på tobias.lind@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Caravan Center har funnits i Umeå sedan 1988 och har över 60 års samlad erfarenhet inom husvagn- och husbilsbranschen. De är auktoriserade återförsäljare för Kabe och Adria husvagnar och husbilar samt Hymer och Carado husbilar. Caravan Center har ett ständigt stort utbud av husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på deras hemsida. Läs mer på http://www.caravancenterumea.se/sv/hem.htm
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget