Nu söker vi en Art Director

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du utbildning inom grafisk design och är ute efter en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill få chansen att utvecklas som Art Director i ett mindre bolag!
Kundföretaget är verksamt inom tryck, reklam och design. Arbetsuppgifterna för dig som Art Director kommer innebära att vara ansvarig för den grafiska formgivningen vad gäller att designa annonser och tryck på kunds begäran. Du jobbar i ett team om 4 personer för att skapa de bästa lösningarna för kunden. Arbetet innebär att vara kreativ och komma på egna lösningar utefter kundens önskemål.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker bör ha eftergymnasial utbildning inom mediakommunikation/grafisk design samt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskap inom Adobe CS, Photoshop samt Illustrator är ett krav.

Som person är du som söker självgående, utåtriktad och säljande eftersom kundkontakt är en stor del i arbetet. Vi ser också att du har en positiv inställning, är samarbetsglad och är kreativ då arbetet kräver att du hela tiden kommer med nya idéer.

Tjänsten är på heltid med placeringsort i vackra Storuman och är ett föräldraledighetsvikariat med start från februari 2017.
Missa inte denna chans - se till att söka redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!