Musikintresserad informatör

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student med ett stort musikintresse? Har du ett intresse för virtuella instrument? Nu söker vi dig som vill vara med i lanseringen av vår kunds nya produkt!
Vi söker en musikintresserad student med erfarenhet av virtuella instrument som nu söker ett spännande extrajobb. På ett kreativt och nyskapande vis ska du tillsammans med företaget ta fram en manual till deras nya programvara. Arbetet utförs i InDesign och med hjälp av text och bild (screenshots) säkerställer du att kunderna får en hjälpsam och nytänkande manual att utgå från vid installation och utförande.

Uppdraget är ett bemanningsuppdrag vilket betyder att du anställs av StudentConsulting och blir sedan uthyrd till vår kund i Umeå, där arbetet sker på distans. Arbetstiderna är flexibla och kan anpassas utifrån behovet. Omfattningen kommer att variera men behovet kommer att vara störst under lanseringsperioden som beräknas pågå fram till juni-juli. Efter detta kommer uppdrag beställas löpande i form av utveckling och uppdateringar. Uppdraget startar så fort vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50%.

Du som söker tjänsten har ett stort intresse för musik och gärna erfarenhet av virtuella instrument. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i programvaror mot ljud- och musikproduktion. Då uppdraget går ut på att skriva och skapa en användarmanual söker vi dig som känner dig trygg att uttrycka dig i skrift. Kunskap om den terminologi som finns inom området är ett stort plus för att kunna möta och överträffa kundernas behov och förväntningar. Även kunskap inom HTML är meriterande. Utöver detta har du mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift.

Vi söker dig som är noggrann, pedagogisk och kreativ. Du är lyhörd och trygg i ett självständigt arbete.

Är detta en tjänst för dig? Ansök då redan idag, tillsättning sker så fort vi hittat rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!