Medicinsk sekreterare, Umeå

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu en utbildad Medicinsk sekreterare för arbete i Umeå. Är du dessutom noggrann och serviceinriktad kan du vara den vi söker!

Uppdraget är på heltid med start efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som medicinska sekreterare har du mångskiftande arbetsuppgifter, bland annat dokumentation, journal- och arkivhantering, registrering av vårdkontakter, telefonservice, kassatjänstgöring samt övriga sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska sekreterare.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker i första hand dig som har en högskoleutbildning eller yrkesutbildning till medicinsk sekreterare / läkarsekreterare. Meriterande är även om du arbetet med motsvarande uppgifter tidigare.

Vi tror att du är flexibel och noggrann samt att service ligger dig varmt om hjärtat. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.