MASKINKONSTRUKTÖR

Om jobbet

Vi söker nu en Maskinkonstruktör
för LRS Industri AB i Ljusvattnet, Burträsk.


Kundföretaget:

LRS Industri AB har utvecklat och tillverkat originalinredningar sedan 70-talet. Inredningarna säljs under varumärkena Pegasus hästinredningar och LRS nötinredningar. Idag är vi en av norra Europas största leverantörer av djurstallsinredningar. Våra inredningar finns över hela Sverige och övriga norden.

Genom åren har vi byggt upp en modern produktionsanläggning baserad på robot- och CNC-teknik. Ledstjärnan för verksamheten är att vara den konkurrenskraftigaste leverantören av kvalitetsinredningar för modern djurhållning.

Den 1: a september i år fick företaget två lokala ägare när
Stilmek AB och Gallac AB förvärvade LRS, De nya ägarna ser en stor potential i företaget och har idag en ambitiös plan för att utveckla företaget mot framtidens krav. Redan nu planeras en certifiering enligt ISO9001 och ISO14001 under det närmaste året.

Din bakgrund:

Vi söker en Maskinkonstruktör som är intresserad av att arbeta hos oss, ett verkstadsföretag med 8 medarbetare. Företaget tillverkar djurstallsinredningar med totallösningar från konstruktion till färdig produkt.
En produktmix som ger anställda ett stimulerande arbete som aldrig blir monotont.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en maskinkonstruktör till vår verksamhet, vi söker i första hand en person som har vana av 3D-CAD och med verkstadsbakgrund. Du är van att arbeta i projektform och har själv drivkraften att hålla i projekt hela vägen från idé till färdig lösning.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, flexibel och ordningsam. Vidare bör du vara ansvarsfull och du ska även trivas med att arbeta både självständigt och i grupp.

Därför bör du bli konstruktör hos oss på LRS Industri AB:

Du har chans att få ett ansvarsfullt
och intressant arbete. Du kommer bli en viktig kugge i företagets ambition att bli en än mer konkurrenskraftig aktör på marknaden. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med produktion och marknadsfrågor.

Övrigt:

Körkort och tillgång till bil
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Necto AB, +46706661355

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

NYTT JOBB MED HJÄLP AV NECTO AB
Necto ab har ett brett kontaktnät bland regionens industriföretag, vilka vi har kontinuerligt samarbete med när det gäller rekrytering av kompetenta medarbetare. Necto förmedlar alla förekommande yrken som förekommer inom industrin.