Maskinförare till Martinsons i Bygdsiljum

Om jobbet

Om företaget

Martinsons är Sveriges största producent av limträ, träbroar och byggsystem i trä för flerbostadshus, hallar och läktare. Koncernen har cirka 430 anställda och omsätter drygt en miljard kronor. Läs gärna mer på www.martinsons.se

Vi letar nu efter en skicklig chaufför som kommer att förstärka fordonsavdelningen på Martinsons i Bygdsiljum. Vi söker dig som är en engagerad och driven maskinförare för omgående tillsättning.

Arbetsuppgifter

I rollen som maskinförare kommer du att vara en del i en avdelning som servar alla Martinsons produktionsenheter i Bygdsiljum. Dina arbetsuppgifter kommer därmed att vara mycket varierande med ca 25 st. olika arbetsområden inne på området. Du kommer att tillsammans med dina kollegor ha dagliga avstämningar för att ni på bästa sätt ska kunna lägga resurserna där produktionen har högst behov.

Formell kompetens
  • Betydande erfarenhet av större maskiner som ex. skogsmaskin och/eller tung entreprenad
  • Gärna transportgymnasium eller annan maskinförarutbildning
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Truckkort är mycket meriterande men inget krav då utbildning ges på plats
  • God datavana
Personliga egenskaper

Du trivs med självständigt arbete men ser även fördelarna i att arbeta mot gemensamma mål och förstår vikten av en god planering och sammanhållning. För att passa i rollen som maskinförare på Martinsons tror vi att du vill vara en del i en expansiv avdelning som präglas av glädje, engagemang och en stor vilja till att gemensamt utvecklas.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Initialt via Lernia på en visstidsanställning med målsättningen att sedan övergå till en tillsvidareanställning på Martinsons. Tjänsten är förlagd på heltid i Bygdsiljum på 2-skift.

Tillträdesdag

Omgående

Information

CV och ett personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten vill vi ska ingå i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Anette Humby, anette.humby@lernia.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se. Martinsons samarbetar med Lernia som kompetenspartner i denna process.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.