Lerna söker innesäljare för uppdrag hos Skellefteå Kraft

Lernia · Försäljning · 14 dec

Om jobbet

Om företaget

För uppdrag hos Skellefteå Kraft söker vi nu en innesäljare med hög energinivå som alltid strävar efter goda resultat!

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter innebär att du kommer att ringa till befintliga kunder för att utveckla samarbetet, samt att ringa till nya kunder och möta deras behov och efterfrågan.

Formell kompetens

Fullständig gymnasial utbildning
Körkort och tillgång till bil

Din bakgrund

Tidigare erfarenhet från utringande sälj är högt meriterande samt att du motiveras av att prestera goda resultat. Du ska ha arbetat efter målsättningar och deadlines tidigare samt ha ett gott sinne för kundservice. Vi ser gärna att du har en god förmåga att bygga kundrelationer.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är fylld med energi och där endast du står för begränsningarna och alltid har fokus att uppnå uppsatta säljmål. Du är målinriktad och är inte rädd för att utmana både dig själv och dina kollegor. Du har alltid en säljcoach i närheten för uppbackning och feedback för hur just du ska kunna utvecklas till en stjärnsäljare! Vi söker därför dig som är drivande med engagemang samt tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Det är därför en självklarhet att man som person är trevlig, lättsam och positiv för att alltid har en god ton ut mot kund. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, är flexibel, serviceinriktad samt gillar att skapa nya kundkontakter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skellefteå
Arbetet är förlagt måndag - fredag 08.00-17.00

Tillträdesdag

Efter överrenskommelse

Information

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta bemanningssamordnare Zandelie Hällgren.
Jobbfakta
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.