Leklandsvärdar till Leo´s Lekland

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en energisk och serviceinriktad person som gillar att arbeta i högt tempo? Då kan du vara den vi söker till Leo´s Lekland!
Leo´s Lekland grundades 2006 uppe i Luleå och är idag Nordens största leklandskedja. Företaget växer i mycket snabb takt och har idag 24 anläggningar i Sverige, Norge och Danmark. I februari öppnar Leo´s Lekland i Umeå och till detta söker vi nu två leklandsvärdar.

Tjänsten är på heltid med varierade arbetstider, stående är dock att du kommer arbeta varannan helg. Du kommer erbjudas en tillsvidareanställning på Leo´s Lekland, med en inledande provanställning på 6 månader. Tjänsten kommer tillsättas i februari.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • att serva kunder
  • att tillaga och servera enklare maträtter
  • daglig städning av lokaler och lekanläggning
  • kassahantering
  • förbereda samt hålla i barnkalas
  • göra säkerhetskontroller av lekanordningar
Kunskaper för uppdraget

Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare serviceerfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom restaurangbranschen, gärna fast food. Som person är du målinriktad, har hög servicenivå och trivs med att jobba i team. B-körkort och grundläggande datorkunskaper är krav, och likaså god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Det är meriterande om du också behärskar fler språk.

Vi tar emot ansökningar löpande, så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!