Ledande IT-bolag söker junior utvecklare

Om jobbet

Är du nyexaminerad mjukvaruutvecklare och är redo för ditt första kliv i karriären? Här är chansen för dig som vill arbeta som utvecklare med goda utvecklingsmöjligheter!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior mjukvaruutvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Om samarbetet fungerat väl finns möjligheter till överrekrytering till kundföretaget. Kunden är på frammarsch i ett starkt affärsområde och vill kompetensförsörja sitt utvecklarteam.

Arbetsuppgifter

Arbetet som utvecklare består i att för kunds räkning bidra till utvecklingen av nästa generations mobila nätverk och dess stödsystem. Du kommer att ingå ett tvärfunktionellt team där ni tillsammans arbetar med systemering, design och test. Teamen jobbar med agil projektmetodik och främst scrum.

Hos vår kund är kompetensutveckling en viktig del av det dagliga arbetet och de är väldigt mån om att alla anställda ska trivas på arbetsplatsen. De jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla medarbetarnas kunskaper och tillsammans med dina kollegor kommer du att ha stora möjligheter till god personlig utveckling.

Du arbetar i team där ni ständigt samarbetar och byter kompetenser på ett ödmjukt sätt.

Exempel på arbetsområden:
  • C++ och/eller Java
  • Realtidsprogrammering
  • Inbyggda system
  • Software Configuration Management, tex Git, Gerrit, ClearCase, Nexus, etc
  • Scriptspråk, tex Perl, Python, etc
  • Byggverktyg, tex Jenkins, Maven, etc
Vi söker dig som

Har en examen ifrån Teknisk datavetenskap eller liknande utbildning. Har du något eller några års arbetslivserfarenhet och känner dig redo för nästa steg i karriären är även du självklart mer än välkommen att söka. Du pratar svenska och engelska obehindrat för att kunna kommunicera med kunder och ta del av instruktioner.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i tjänsten och ser att du är en problemlösare med ett intresse för programmering och gärna håller dig uppdaterad med ny programmeringsteknik. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du fungerar bra tillsammans med teamet och inte minst företagets kunder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande, skicka med dina betygsunderlag med ansökan.
KONTAKT: Tobias Lind

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan.Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vår kund är ett av dem största IT-konsultbolagen som idag verkar globalt med kunder över hela världen. De erbjuder helhetslösningar i form av teknologi och utveckling för näringsliv samt offentlig sektor och levererar IT-tjänster inom de flesta branscher. De tror på resultat och utveckling och deras mål är att utveckla företag och samhället med hjälp av IT.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Som konsult på Professionals Nord erbjuds du självklart en marknadsmässig lön, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning oavsett om du arbetar hel eller deltid. Du kan arbeta som uthyrd konsult på specifika konsultuppdrag eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag via en direktrekrytering. Hos oss är du med och bidrar till att stärka Norrland som region! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.