Låstekniker/montör till Umeå!

Om jobbet

Är du tekniskt intresserad och har händiga händer? Vi söker för Byggbeslag i Umeå en låstekniker/montör!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en låstekniker/montör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Under de första 6 månaderna arbetar du som konsult via oss och om samarbetet har fungerat väl har du goda möjligheter till en fast anställning hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår montering av mekaniska- och elmekaniska lås, dörrstängare och passersystem. Du kommer att montera i nyproduktion men också i redan befintliga system, där du beslår och fräser ut för nya lås. Du kommer arbeta i Umeå omnejd och arbetar antingen själv eller i team. Projekten kan variera i tid från ett par timmar till ett par veckor vilket gör detta till ett varierande arbete.

I början av din anställning kommer du att gå med en erfaren kollega för att på bästa sätt introduceras i arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Montering av mekaniska-och elmekaniska lås
  • Fräsa, skära i aluminium, stål- och trä dörrar/portar
Vi söker dig som

Tidigare har arbetat inom hantverk, verkstad, smedsarbete eller liknande. B-körkort behövs då tjänsten innebär en del resande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med svagström men det är inget krav. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning då arbetet innefattar kundbemötande. Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret begäras. Vi ser även gärna att du är praktiskt och tekniskt intresserad då arbetet rör både mekaniska-och el lås.

Som person är du trygg i att arbeta självständigt. Du ser lösningar på problem och praktiskt arbete är något du trivs med. Du gillar att ta ansvar, är ordningsam och trivs med kundbemötande.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

BBGRUPPEN levererar lås- & säkerhetsprodukter, beslag & inredning till Sveriges bygg- och fastighetskunder. Från Kiruna i norr till Malmö i söder gör företaget livet lite lättare för byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar - varje dag! Läs mer om företaget på http://www.bbgruppen.se/
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Säkerhet & Skydd
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Som konsult på Professionals Nord erbjuds du självklart en marknadsmässig lön, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning oavsett om du arbetar hel eller deltid. Du kan arbeta som uthyrd konsult på specifika konsultuppdrag eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag via en direktrekrytering. Hos oss är du med och bidrar till att stärka Norrland som region! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.