Lagersäljare till Bygma Gruppen AB

Om jobbet

Här är tjänsten för dig som värdesätter kvalitet och teamwork på arbetet! Är du en fena på kundservice och ser glaset som halvfullt? Bra, då kan du fortsätta läsa!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bygma Gruppen AB:s räkning lagersäljare. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Bygma i form av urval, intervju och presentation till kunden.

För att möta kundernas behov behöver de nu utöka sitt team med ytterligare lagersäljare. Verksamheten är belägen på Östteg, på arbetsplatsen råder positiv stämning och deras kvalitetsfokus genomsyrar alla verksamhetens delar.

För rätt person kommer goda utvecklingsmöjligheter finnas och ansvarområden att kunna bli tilldelad.

Arbetsuppgifter

Som lagersäljare kommer du att till stor del bemöta kunder och serva dem. Dina arbetsuppgifter är indelade i olika funktioner som du växlar emellan. I varje funktion finns specifika arbetsuppgifter och du kommer att veckovis skifta mellan dessa. Arbetsuppgifterna i funktionerna innehåller bland annat:
  • Serva kunder med rådgivning och orderregisterring
  • Fylla på varor
  • Kundorderplock
  • Lastning och lossning av gods
  • Inköp av lagervaror
  • Upprätthålla ordning och reda
Arbetstider är vardag mellan 06.30 till 17.45, samt visst helgarbete förekommer och då enligt öppettiderna 10-14.

Vi söker dig som

Har gymnasieutbildning och ett brinnande intresse för kunder och service. Det är meriterande om du har truck- eller traktorkort. Vidare så är det önskvärt med erfarenhet av liknande arbete samt kunskap inom produktutbudet. Utöver det ser vi att du har ett stort intresse för byggnationer överlag.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du är social och serviceminded då du dagligen är i kontakt med kunder. Utöver det är du flexibel och har hög arbetsmoral. För att passa in i övriga gruppen är du positivt inställd och en riktig lagspelare!

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bygma är en bygghandel för dig som kräver lite mer, det är anledningen till att deras sortiment består av väl beprövade kvalitetsmärken, oavsett om du handlar byggmaterial, maskiner eller förnödenheter. Det är också därför de har medarbetare som ger dig personlig service, professionella råd och tips om vad de har att erbjuda. Oavsett vilken anläggning du besöker kan du lita på att du får lika kloka råd och samma goda hjälp från deras experter.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.