Laborant

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med analysering, kvalitetskontroller och laborativt arbete till uppdrag hos kund. Vi ser gärna att du som söker vill bygga på ditt CV med arbetslivserfarenhet samt skapa ett gott kontaktnät hos företag i Skellefteå genom att arbeta hos oss.

Formell kompetens

Fullständigt gymnasiebetyg med inriktning Naturvetenskap
Körkort B
Svenska och engelska i tal och skrift
Goda IT-kunskaper
Gärna påbyggnadsutbildning eller kurser inom kemi (oorganisk)

Du har hög arbetsmoral och är flexibel gällande arbetstider och har möjlighet att jobba dag, kväll och helg. Vi ser gärna att du som söker denna tjänst är intresserad av att jobba deltid eller vid sidan av eventuella studier.

Personliga egenskaper

Flexibel och tillgänglig med kort varsel
En glädjespridare som tycker om lagarbete
Självgående och en problemlösare som ser vad som behöver prioriteras

Erfarenhet av laborativt arbete samt kännedom om processindustri sedan tidigare är högt meriterande. Arbetet ställer också höga krav på förmågan att samarbeta och komma fram till lösningar i grupp. Vidare är det en självklarhet att vara flexibel, serviceinriktad och positiv. Vi kommer lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Vid behov/Skellefteå med omnejd

Tillträdesdag

Upplärning påbörjas under november

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.