Kvalificerade montörer för rekryteringsuppdrag

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi två montörer för ett hyrrekryteringsuppdrag till vår kund i Umeå. Du kommer arbeta i mindre team där du ansvarar för montage och kvalitetskontroll på din station

Din profil

Vi söker lagspelare som har engagemang, initiativförmåga samt är kvalitetsmedveten. Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot industri, erfarenhet av monteringsarbete alternativt mekaniskt arbete samt en god förmåga att kunna uttrycka sig muntligt som skriftligt inom såväl svenska som engelska.
Meriterande är truckkort tlp-10 samt traverskort

Övrig information

Sista ansökningsdag är satt till den 26 oktober,
Uppdraget startar i början av november, vi kommer löpande kalla kandidater för intervju så skicka in din ansökan redan idag.
För mer information om tjänsten kontakta
Emma Näsholm 072-517 26 80
Eller
Andreas Widmark 072-517 26 12
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Emma Näsholm, 0725172680

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se